SOITTOTUNNIT HELSINGISSÄ

Helsingissä on tarjolla  suuri valikoima musiikinopetusta eri tasoisille ja ikäisille soittajille ja laulajille. Hinnat vaihtelevat muutamista kymmenistä satoihin euroihin. Suuri tarjonta ja sen tuoma kilpailu ovat kuluttajalle hyvä asia, mutta tässäkään asiassa halvalla ei saa hyvää. Hyvät opettajat ovat suosittuja ja lisäksi työskentelevät usein erilaisissa oppilaitoksissa. Yksityishenkilöiden kanssa suurin haaste taas on laadunvalvonnan puute.

 

Tässä muutamia vinkkejä soittotunneista Helsingissä:

 

Lähes kaikista laitoksita saa kitaratunteja sekä pianotunteja. 

Helsingissä soittotunnit maksavat keskimäärin noin 40€ / tunti. Joillakin laitoiksilla hinta on halvempi, mutta silloin opetus tapahtuu suurissa ryhmissä.

Ennen kuin varaat yksityistunnin, muista tutkia ja tiedustella kokemuksia kyseisestä tahosta. "Opettajana" voi käytännössä toimia kuka tahansa, mutta hyviä pedagogisia opettajia voi olla hankalampi löytää. 

Voit myös tutustua vaikka heti Rockwayn musiikkikursseihin. Rockwayllä on tarjolla yli 400 musiikkikurssia kaiken tasoisille.

SUOSITTUJA KITARAKURSSEJA:

Katso kaikki kurssit

Rockway tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset soittoharrastuksesi aloittamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tuhansia videosisältöjä nuotteineen ja taustanauhoineen käyttää jo yli 100 000 suomalaista. Nyt on sinun vuorosi!

Ilmainen kokeilusi sisältää kaikki soittimet, kaikki kurssit.
Ei sido mihinkään!

Asiakaspalvelu
+358 45 7731 1111 (mpm/pvm)
tuki@rockway.fi
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

  • Rockwayn Facebook-sivu
  • Rockwayn YouTube-kanava
  • Rockwayn Instagram-tili

Rockway.fi

Copyright 2019

Rockway3.0Symbol.png