PIANONSOITON

ALKEET

TEHOVALMENNUS ALKAA 1.9.2019
10 viikossa pianonsoiton harrastajaksi

79

Super varhaisen

tilaajan etu:

(normaalisti 129€)

MISTÄ ON KYSE?

Akustisen kitaran alkeet -tehovalmennus on 10 viikkoa kestävä verkkokurssi, jossa opit alkeet akustisesta kitarasta. Tavoitteenasi on oppia soittamaan ainakin yksi kappale ulkomuistista. 

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • kaikki tavallisimmat avosoinnut kitaralle.

  • soittaa kymmeniä biisejä.

  • eri suosikkikappaleisiisi sopivia soittotapoja.

  • soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla.

  • virittää kitarasi ja vaihtaa rikkoutuneet kielet

     

Title
Tehovalmennus on juuri sinulle jos olet aloittamassa kitaransoittoa tai jatkamassa joskus aloittamaasi soiton harrastusta. 

Title

Opettajanasi toimii erittäin suosittu opettajamme Tom Stillman, joka on opettanut kitaransoittoa Rockway.fi-palvelussa ja muualla yli kymmenen vuotta.


Title
Tehovalmennus sopii erityisen hyvin kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Lupaamme, että käyttämällä valmennukseen noin20 min päivässä näet tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.


Title
Tompan valmennuksessa pääset 10 viikossa pidemmälle kuin vuodessa soittamalla yksin kotona.


Title
Tehovalmennuksessa tiedät aina mistä aloittaa ja mitä tehdä seuraavaksi. Valmennus auttaa sinua keskittymään oikeisiin asioihin ja tiedät että etenet oikeaan tahtiin. Saat halutessasi palautetta Tompalta, jotta opit oikeat soittoasennot ja tekniikat.


Title
Opit soittamaan oikean tasoisten kappaleiden avulla. Keskity soittamiseen, älä tylsiin teoriatunteihin. Valmennuksen aikana rakennat itsellesi ohjelmiston biiseistä, jotka ovat juuri oikean tasoisia sinulle, joten et kamppaile turhaan liian vaikeiden biisien parissa. Tutustut myös tarvittavaan musiikkiteoriaan biisien kautta. Valmennus järjestetään Facebook-ryhmässä, joten sinulla tulee olla Facebook-tili osallistuaksesi valmennukseen.

Jätä meille sähköpotiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä uusien Tehovalmennusuutisten kanssa.

Asiakaspalvelu
+358 45 7731 1111 (mpm/pvm)
tuki@rockway.fi
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

  • Rockwayn Facebook-sivu
  • Rockwayn YouTube-kanava
  • Rockwayn Instagram-tili

Rockway.fi

Copyright 2019

Rockway3.0Symbol.png